بخش شهید آوینی حرف دل موبایل شعر و سبک اوقات شرعی کتابخانه گالری عکس  صوتی فیلم و کلیپ لینکستان استخاره دانلود نرم افزار بازی آنلاین
خرابی لینک Instagram

 

متفرقه/شبهه38

موفق نمی شوید چون از همین قدم اول اشتباه رفته‌اید سیاست را با دین مخلوط نکنید آنهم با طرفداری آشکار از عده ای خاص.

 به نکته‌ی مهمی اشاره نمودید، چون شبهه‌ای است که در همه‌ی جوامع – به ویژه جوامع اسلامی و شیعی – بسیار تبلیغ می‌شود!
ابتدا باید توجه نمود که برداشت یا تعریف معتقدین به نظریه‌ی جدایی دین از سیاست از واژه و کاربرد «دین» چیست که آن را بری از «سیاست» قلمداد می‌نمایند(؟!)
آیا «دین» به غیر از راه روش زندگی بر اساس نوع جهان‌بینی و چه باید کردها و چه نباید کردهای منطبق بر آن در همه زمینه‌ها، معنای دیگری هم دارد؟ البته برخی بر این گمان‌اند که «دین» فقط شامل یک سری دستورها برای عبادت‌های شخصی است! در حالی که چنین تعریفی از دین نه تنها جامع نبوده، بلکه اساساً با روح و هدف دین سازگاری ندارد. به ویژه با دین اسلام.
دقت بفرمایید که اولین دستوری که در هر دینی (اگر تحریف نشده باشد) و به ویژه اسلام مطرح شده است، نفی طاغوت‌ها و سپس ایمان به «الله» می‌باشد – چنان چه شعار لا اله الا الله و آیاتی چون: فمن یکفر بالطاغوت و یؤمن بالله ... بیان‌گر همین معنا است - و در اوامر بعدی به اطاعت از فرامین الهی در همه‌ی زمینه‌ها و تفکیک ننمودن دین تأکید شده است، که البته این اطاعت مستلزم اطاعت از رسول و کلام الهی (وحی) است.
در قرآن کریم دستورها، رهنمودها و قوانین بسیاری برای مؤلفه‌های زندگی اجتماعی که در رأس آن چگونگی حکومت (سیاست) قرار دارد مطرح شده است. مانند: ولایت – اقتصاد – حقوق و قضا – جنگ و صلح – امر به معروف و نهی از منکر – جهاد با مال و جان ... و کثرت فرامین اجتماعی و سیاسی شاید بیش از سه برابر دستورات وارده جهت عبادات شخصی است. نکته‌ی قابل تأمل دیگر آن که تفکیک دین از سیاست، به نوعی ناقص شمردن دین است که با علم و حکمت الهی در تعرض قرار می‌گیرد. مگر می‌شود خداوند متعال برای هدایت بشر انبیایی گسیل نموده و بر آنها وحی نازل نماید و در طی آن تکلیف انسان را در مقابل عمده‌ترین مسائل زندگی‌اش مشخص ننموده و آنها را سر خود رها کرده باشد؟!
مطمئناً اگر دین فقط یک سری دستورات جهت انجام عبادات شخصی بود، هیچ پیامبری از سوی کفار به خاطر وضو، نماز، طهارت، غسل و ... مورد آزار و اذیت قرار نمی‌گرفت و بدون شک ائمه‌ی اطهار علیهم‌السلام نیز به خاطر بیان مسائل و احکام فقهی و شخصی از سوی طاغوت‌ها و قدرت‌های زمان خود به شهادت نرسیده‌اند. بلکه چگونگی دینداری و معرفی دین از سوی آنان و تلاش برای بیداری اذهان عمومی و دشمن شناسی، مزاحمت‌های جدی و تهدید‌آمیزی برای قدرت‌های طاغوتی زمان خود ایجاد می‌نموده است.

                                                                            x-shobhe.com   

بازگشت به صفحه ی شبهات متفرقه

 
 Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved