شهید آوینی
فتح خون - فصل پنجم: كربلا

آه از رنجی كه دراین گفته نهفته است ! و اما سرّالاسرار این خطبه در این عبارت است كه « لِیَرغَبَ المؤمن فی لقاء رَبِّه ـ تا مؤمن به لقای خدا مشتاق شود.‌» یعنی دهر بر مراد سفلگان می چرخد تا تو در كشاكش بلا امتحان شوی و این ابتلائات نیز پیوسته می رسد تا رغبت تو در لقای خدا افزون شود... پس ای دل ، شتاب كن تا خود را به كربلا برسانیم! می گویی : مگر سر امام عشق را برنیزه ندیده ای و مگر بوی خون را نمی شنوی ؟

مداحی و مرثیه حضرت عبدالله بن الحسن(ع)(صوتی)

شب پنجم:ای یاس باغ من(اشعار مذهبی)

ای سایه ی روی سرم، بی تو کجا من ره بَرم
                           گویی اگر من کودکم، گویم مرید اصغرم
ای یاور تنهای من، عشقت زسر تا پای من
                           آید به استقبال من، با مادرت بابای من

عبدالله بن حسن بزرگمردی کوچک

سختى زخمها امام حسین(ع) را بر زمین نشانده بود و سپاهیان او را از هر سوى در میان گرفته بودند.عبداللّه بن حسن كه در آن زمان یازده سال بیشتر نداشت عموى خود را نگریست كه دشمن او را از هر سوى در میان گرفته است . یاراى دیدن بیشتر این منظره را نداشت . بى اختیار به سوى عمو دوان شد.عمّه اش زینب خواست عبدالله را بگیرد، امّا او از چنگ عمّه گریخت و خود را به عمو رساند.

یکصد و بیست و هشت نکته درباره‏ ی روش مرثیه خوانی

115- در غیر موارد ضروری، مرثیه را متناسب با زمان خود بخوانیم، مثلا مرثیه ورود امام حسین - علیه‏السلام- به کربلا را در همان اوایل محرم و مرثیه‏ی ورود جابر بن عبدالله انصاری به کربلا را در روز اربعین بخوانیم.
116- سعی کنیم حتما در ایام خاص و ویژه ماند ماههای محرم و صفر و ایام فاطمیه و شبهای قدر و وفات و شهادت مرثیه بخوانیم. و شایسته است در این ایام از خنده و مزاح پرهیز کنیم.
117- از کتابهای مقتل (مقاتل) و مرثیه‏هایی که دارای مدرک و سند و مأخذ صحیح و معتبر هستند استفاده کنیم، و از هر مرثیه خوانی، مرثیه‏ها را نقل ننماییم و برای دیگران نخوانیم. کتابهای منتهی الامال، نفس المهموم و بیت الاحزان محدث قمی، لهوف سید بن طاووس، جلاء العیون مجلسی و ارشاد شیخ مفید در زمینه‏ی مرثیه خوانی کتابهای خوب، مفید و معتبری هستند.

 

یادگاری ها (کاغذ دیواری:wallpaper)

فدايت، عمو

زينب دويد او را بگيرد،او فرياد كرد:«و الله لا افارق عمى‏»به خدا قسم كه من هرگز از عمويم جدا نمى‏شوم.آن طفل مى‏دود،زينب مى‏دود( السلام عليك يا ابا عبد الله!اشهد انك قد امرت بالمعروف و نهيت عن المنكر و جاهدت فى الله حق جهاده).

پیرامون اصحاب امام حسين«ع»

در توصيف آن شير مردان عارف،بسيار سخن مى‏توان گفت.از زبان دشمن هم مى‏توان حقايق را شناخت.به مردى كه روز عاشورا همراه عمر سعد در كربلا شركت داشته،گفتند:واى بر تو!آيا ذريه رسول خدا«ص»را كشتيد؟گفت:...اگر تو شاهد چيزى بودى كه ما ديديم،تو هم همچون ما مى‏كردى.گروهى بر ما تاختند كه دستهاشان بر قبضه شمشيرها بود،همچون شيران خشمگين،سواران را از چپ و راست درهم مى‏نورديدند و خويش را به كام مرگ مى‏افكندند.نه امان مى‏پذيرفتند،نه علاقه به مال داشتند و نه چيزى مى‏توانست مانع ورودشان بر بركه‏هاى مرگ گردد!

 اسکرین سیور (Screen Saver):

- شماره یک

***دانلود محافظ صفحه :

- شماره دو

کتابخانه حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام (متن + دانلود کتاب)

امام حسین (علیه السلام) از زبان شهید مطهری - اسرار عاشورا (جلد 1 و 2) - فتح خون (مجموعه دست نوشته ها) - تاریخ عاشورا (روز شمار حرکت کاروان) - داستان هایی از زمین کربلا - درسی که حسین (علیه السلام) به انسان ها آموخت - درس ها و عبرت های عاشورا در عرصه رفتار سیاسی - پیام های عاشورا و خطر تحریف - مقالاتی پیرامون آثار و ابعاد نهضت حسینی(علیه السلام).

ویژه نامه سال گذشته

ویژه نامه شب اول ماه محرم: حضرت مسلم بن عقیل

ویژه نامه شب دوم ماه محرم: ورود کاروان به کربلا

ویژه نامه شب سوم ماه محرم: حضرت رقیه سلام الله علیها

ویژه نامه شب چهارم ماه محرم: جوانان حضرت زینب(س)

Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved
logo