بخش شهید آوینی حرف دل موبایل شعر و سبک اوقات شرعی کتابخانه گالری عکس  صوتی فیلم و کلیپ لینکستان استخاره دانلود نرم افزار بازی آنلاین
خرابی لینک Instagram

 

بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در ديدار اعضاى هياءت دولت ، به مناسبت هفته ى دولت

4/6/1381

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم

ايام ولادت با سعادت حضرت صديقه ى طاهره (سلام اللّه عليها) و همچنين حلول هفته ى دولت را به شما دوستان عزيز، كه سنگينى بار اين مسؤوليت بزرگ را بر دوش خود احساس مى كنيد و مشغول فعاليت و تلاش ‍ هستيد، تبريك عرض مى كنم .
بياناتى كه دوستان كردند و گزارشى كه داده شد، خيلى خوب بود؛ براى بنده هم مفيد بود. تفصيل و تشريح اين گزارشها و ارائه ى اطلاعات دقيق و آمارهاى صحيح به افكار عمومى ، بسيار مفيد و كار لازمى است و تشكر مى كنيم از اين كه دوستان اين گزارشها را تهيه و بيان كردند؛ مخصوصا بيانات جناب آقاى خاتمى بسيار خوب ، درست و روشن بود.
آنچه من مى خواهم عرض كنم ، اين است كه دولت در واقع فعالِ اصلى در صحنه ى كشور است و هر گونه موفقيتى كه براى دولت به وجود بيايد، موفقيت نظام اسلامى است . اگر خداى نكرده براى دولت در فعاليتهاى گوناگونش ، ركود يا توقف يا ناكامى پيش بيايد، اين ناكامى و عدم موفقيت هم براى اصل نظام تلقى خواهد شد. اين حقيقت چند بُعد پيدا مى كند. نمى شود بين نظام و دستهاى اجرايى نظام تفكيك كنيم ؛ نمى شود بگوييم ما دولتى بى توفيق و بى برنامه داريم ، اما نظامى كارآمد و موفق داريم . توفيقات نظام ، در توفيقات دولت به عنوان بخش اصلى اداره كننده ى كشور تجسم پيدا مى كند. يك بعد اين مساءله اين است كه هيچ كس نبايد از اين حقيقت غفلت كند كه آرزوى موفقيت دولت ، يك آرزوى انقلابى و ملى است . همه ى كسانى كه دلسوزند و به سرنوشت كشور و نظام علاقه مندند، بايد آرزو و دعا و تلاش آنها اين باشد كه دولت در بخشهاى مختلف ، توفيقاتى را كه شايسته ى زمان و شايسته ى نياز كشور است ، به دست بياورد. اگر فرض كنيم كسى به خاطر اختلاف سليقه يا اختلاف فكر يا برخى تحليلها و استنتاجهاى سياسىِ طبعا غلط، آرزو كند دولت در كار خود موفق نشود، يا در عمل براى عدم موفقيت دولت كارى بكند و حركتى انجام دهد، اين به هيچ وجه پذيرفته نيست .
البته معناى اين حرف آن نيست كه ما بگوييم هيچ كس حق ندارد از دولت انتقاد كند؛ چون انتقاد به معناى تضعيف نيست . انتقاد اگر دلسوزانه و منصفانه باشد، كمك هم مى كند. اگر انتقادى دلسوزانه هم نبود، بالاخره دانسته مى شود. در مقابل حركت دولت ، اگر يك وقت عيبجويىِ غيرمنصفانه يى هم بشود، نخواهد توانست افكار عمومى و واقعيتهاى بيرونى را تحت تاءثير قرار دهد. بنابراين من نمى خواهم انتقاد را منع كنم ؛ اما تخريب را چرا. تخريب به هيچ وجه مصلحت نيست . با هيچ توجيهى كسى نمى تواند خود را قانع كند كه دولت را تخريب كند.
البته شما مسؤولان دولت هم كه بخشهاى گوناگون در اختيار شماست ، از انتقاد نه بترسيد، نه خشمگين و نااميد شويد. اين طور هم نباشد كه اگر روزنامه يا شخصى به بخشى از بخشهاى دولت يا به كارى كه دولت پديد مى آورد، انتقاد مى كند، مسؤولان آن بخش يا مسؤولان دولتى سراسيمه شوند. گاهى اوقات انسان مى بيند يك حالت سراسيمگى در اينها پيدا مى شود؛ نه ، به هيچ وجه سراسيمه نشويد؛ بالاخره انتقاد وجود دارد. معروف است مى گويند: ((من اءلّف استهدف ))؛ كسى كه يك كتاب بنويسد، هدف قرار مى گيرد. حالا يك كتاب نوشتن كجا و دهها كتاب فعاليت كردن و حركت كردن و اقدام كردن كجا؟ بالاخره راهِ مورد انتقاد قرار نگرفتن اين است كه انسان به كنج انزوايى بخزد و هيچ اقدامى نكند؛ يا اگر مسؤوليتى قبول مى كند، خداى نكرده به لوازم آن مسؤوليت عمل نكند تا مثلا كسى از انسان انتقاد نكند و برخلاف توقع او كارى صورت نگرفته باشد. نه ، بالاخره حركتى صورت مى گيرد؛ ممكن است مخالفان و منتقدانى داشته باشد؛ ممكن است يك اقدام شما كسانى را بحق يا بناحق عصبانى كند و آنها چيزى بگويند. وقتى كار شما مبتنى بر مقدمات منطقى است ، بايد آن را ادامه دهيد.
البته موانعى هم سر راه دولت و سر راه هر كار سازنده يى وجود دارد؛ كمااين كه از اول انقلاب تا الان موانعى سر راه كل نظام وجود داشته است . موانع نبايد كسى را بترساند. هنر مديريت همين است كه از موانع عبور كند. موانع نه بايد انسان را متوقف كند فضلا از اين كه به قهقرا بكشاند و به عقب برگرداند نه بايد انسان را ماءيوس كند و بگويد چون در مقابل ما اين مانع به وجود آمد، پس نمى شود جلو رفت ؛ نه ، بايد مانع را از بين برد يا از مانع عبور كرد يا يك راه غيرمواجه با مانع جستجو كرد. نبايد مانع را بزرگ كرد و گفت نمى شود كار كنيم ؛ نه ، بايد كار و تلاش كرد.
به نظر من اصل قضيه اين است كه ما اگر در كار خود احساس ‍ مسؤوليت داشته باشيم و كار را بر مبانى منطقى استوار كنيم ، چنانچه نقصى هم در كار به وجود بيايد، علاوه بر اين كه خداى متعال ما را مؤاخذه نخواهد كرد چون ((لا يكلّف اللّه نفسا الاّ وسعها)) مردم هم ما را مؤاخذه نخواهند كرد؛ مردم هم خلاف توقعشان نخواهد بود. ما بايد تلاش خود را بكنيم و كار را بر پايه ى منطقى استوار كنيم . وقتى مى گوييم پايه ى منطقى ، معنايش ‍ اين نيست كه حتما و صددرصد درست است ؛ نه ، ممكن است منطق ما درست هم نباشد؛ اما بايد تلاشمان را براى جستجو از يك منطقِ درست آغاز كنيم و كار را بر پايه ى درستى استوار و مشورتهاى لازم را هم بكنيم .
البته نقش هياءت وزيران در اين زمينه خيلى مهم است . من مكرر، هم به جناب آقاى خاتمى ، هم قبل از ايشان به رئيس جمهور محترم قبلى و دوستان ديگر گفته ام ؛ هياءت وزيران در زمينه ى بحثهاى منطقى و كارآمد و منجر و منتهىِ به تصميم گيرى ، خيلى مى تواند نقش داشته باشد. بايد قدر هياءت وزيران را دانست . البته گاهى هم موانع قانونى يى وجود دارد؛ يعنى يا نقص قانون داريم كه طبعا بايد مراكز قانونگذارى اين را برطرف كنند يا اصطكاك قانونى وجود دارد. مثلا فرض بفرماييد يك جا يك اقدام وظيفه ى قوه ى قضاييه است كه بايد انجام دهد؛ اقدامى هم وظيفه ى وزير يا مجموعه ى هياءت دولت يا فلان مركز دولتى است كه بايد انجام دهد؛ اينها در اين جا با هم اصطكاك پيدا مى كنند. در قانون بشرى ، از اين قبيل اصطكاكها كم نيست ؛ اين هم راه حل دارد؛ اين طور موانع را هم مى شود برطرف كرد. مى شود با تفاهم بين قوا، گفتگوى بين مسؤولان قوا و تنظيم صميمانه و واقعى روابط نه تنظيم شكلى و براى از سر باز كردنِ آنچه در قانون اساسى آمده موانع را برطرف كرد. تجربه ى ما اين است كه در مواردى ، حتّى آن جايى كه به نظر مى رسيده گرههاى دشوار و كورى وجود دارد، وقتى مسؤولان بالا و ارشد با صداقت و مسؤوليت پذيرى وارد ميدان شدند، مشكلات بتدريج حل شده و مى تواند حل شود. بعضى از موانع از نوع اصطكاكهايى است كه به وجود مى آيد؛ اينها را مى شود برطرف كرد.
تصور من اين است كه امروز چيزى كه در كشور ما از هر طرف نگاه مى كنيم ، مورد نياز است ، مضاعف كردن و بهينه كردن تلاشهاست . ما سرمايه ى خوبى داريم . مسؤولان دولتى يعنى شما برادران و خواهرانى كه اين جا حضور داريد افراد مؤمن ، انقلابى و علاقه مند به كار و علاقه مند به انقلابند و رئيس جمهور محترم هم بحمداللّه شخصيتى هستند كه همت ايشان اين است كه اهداف نظام اسلامى را تحقق ببخشند. كار هم دارد صورت مى گيرد؛ يعنى واقعا دولت در مدت مسؤوليت خود - چه اين دولت با اين تركيب ، چه با تركيبِ اندك متفاوتى كه در دولت اول آقاى رئيس جمهور وجود داشت كارها و تلاشهاى زيادى كرده است .
البته من باز هم تكرار مى كنم ؛ كارهايى كه شماها كرديد، خيلى از آنها به اطلاع مردم نرسيده است . از اظهاراتى كه مردم مى كنند، از شكايتهايى كه مى نويسند و از مراجعاتى كه مى كنند، انسان مى فهمد خيلى از آنها از بسيارى كارها در صحنه ى فعاليت عظيم و همه جانبه يى كه اين كارخانه ى بزرگ كه اسمش دولت است دارد انجام مى دهد، واقعا مطلع نيستند. حتّى بعضى از افراد صاحب نظر، نخبه و كسانى كه نظراتشان مورد اعتنا و اعتماد است ، اظهاراتى مى كنند كه نشان مى دهد از خيلى كارها خبر ندارند؛ اين نقصِ تبليغات شماهاست . با اين كه روى روابط عمومى ها كار شده ، اما به نظرم مى رسد اطلاع رسانىِ درستى از كارهاى فراوانى كه صورت گرفته ، انجام نمى گيرد. اعتقادم اين است كه همين تلاشى كه دارد انجام مى گيرد، با كم كردن اصطكاكهاى ميان بخشى كه در داخل دولت وجود دارد، و همكاريهاى فراوان و لازمِ بخشهاى مختلف دولتى ، بايد آن را مضاعف و در واقع بهينه كرد؛ والاّ شما زحمت مى كشيد، كوشش مى كنيد، ساعات زيادى وقت مى گذاريد و كار را دنبال مى كنيد. بايد ديد آن جايى كه ناهماهنگى بين بخشهاى مختلف وجود دارد، كجاست ؛ آن جايى كه سياستِ بخشى يك قسمت ، اقدام يا سياست بخش ديگر را كُند و يا احيانا خنثى مى كند، كجاست . انسان چنين مواردى را مشاهده مى كند. مواردى را من ، هم از اظهارات جناب آقاى خاتمى ، هم از اظهارات دوستان مشترك در دولت در ملاقاتهايى كه با من دارند و هم در گزارشهاى گوناگون مى بينم كه بايد اين طور چيزها به حداقل برسد؛ يعنى در بين بخشهاى مختلف بايد هماهنگى باشد.
صداقت و مسؤوليت پذيرى بايد در مديران وجود داشته باشد. هنر يك مدير اين است كه مسؤوليت پذيرى داشته باشد. بر مبناى يك پايه ى منطقى ، كار را انجام دهيد و مسؤ وليتش را هم به گردن بگيريد؛ بگوييد اين كار را كردم ، مسؤوليتش هم با من است . از مسؤوليت نبايد هراس داشت . آن چيزى كه پيش خداى متعال و پيش مسؤولان ارشد نظام و پيش مردم عذر واقعى شمرده مى شود، همين است كه انسان بگويد من اين اقدام را بر اين اساس منطقى كرده ام . پس بايد يك اساسِ منطقىِ قانونى وجود داشته باشد، كه ملاك هم قانون است . بنابراين هيچ مشكلى نبايد وجود داشته باشد.
الان يك جريان تبليغاتىِ آشكار در دنيا وجود دارد كه عمده ى تلاش ‍ آن براى اين است كه نظام و به تبع نظام ، دولت را ناكارآمد جلوه دهد. همين تبليغاتچى هايى كه گاهى اوقات بخشهاى مختلف نظام را به محافظه كار و اصلاح طلب تقسيم مى كنند و مى گويند ما طرفدار اين بخش هستيم ، مخالف آن بخش هستيم ؛ اين را تاءييد مى كنيم ، آن را چه مى كنيم ؛ هرگز شنيده نشده كه مثلا بيايند بگويند وزارت صنايع ايران اين اقدامات موفق را انجام داده است . آيا شما در راديوها و تبليغات بيگانه ، چنين چيزى شنيده ايد؟ يا بيايند بگويند در ايران مثلا صدوبيست سد در دست بررسى يا اجراست . هرگز نمى آيند بگويند آمار دانشجو در كشور اين تزايد عجيب را داشته يا كشور داراى موفقيتهاى علمى بوده است . اينها را هيچ وقت بيان نمى كنند؛ با اين كه اينها كار همان مجموعه يى است كه آنها مى خواهند در يك حصه ى جداگانه بگذارند و بگويند ما از آن حمايت مى كنيم . هدف چيست ؟ هدف اين است كه از مجموع ، به سود نيات پليد و اهداف خصمانه ى خود و عليه نظام اسلامى استفاده كنند. اگر در يك بخش حتّى موفقيتى هم وجود داشته باشد، اينها حاضر نيستند به آن اعتراف كنند؛ اما اگر نقطه ضعفى وجود داشته باشد، همان را بزرگ مى كنند متعلق به هر جناحى باشد و به نظام نسبت مى دهند. بنابراين امروز يك جريان تبليغاتى وجود دارد و هدفش اين است كه نظام و دولت و قوه ى قضاييه و مسؤ ولان بخشهاى گوناگون را ناكارآمد جلوه دهد؛ مى خواهد مردم را ماءيوس و دست اندركاران و مديران نظام را در سطوح مختلف دلسرد و دلمرده كند؛ شما بايد با اين جريان مبارزه كنيد.
در درون تشكيلات خود به مديرانى كه زيردست شما هستند، نشاط و اميد بدهيد و آنها را وادار كنيد كار را زياد كنند. البته يك مقدار هم با پيگيرى ، كارها درست مى شود. خوشبختانه در مجموع دستگاه دولت ، بخشهايى براى پيگيرى وجود دارد كه اطلاع پيدا كردم جناب آقاى عارف بعضى از پيگيريها را انجام مى دهند؛ اينها خيلى لازم است . اگر از طرف شما دستورى صادر مى شود، اگر بايد اقدامى صورت بگيرد، اگر بايد مصوبه يى اجرا شود، نبايد بگذاريد شما را از پيشرفت آن بى خبر بگذارند؛ يعنى بايد دايم سؤال و پيگيرى كنيد؛ اين خودش ايجاد نشاط مى كند و در رگهاى دولت خون جارى مى كند.
يكى از نكاتى كه مى خواهم بار ديگر روى آن تاءكيد كنم البته در جلسات خصوصى با مسؤولان مختلف قوه ى مجريه اين را مطرح كرده ام ، ولى الان هم باز مى خواهم مجددا تكرار كنم اين است كه مساءله ى مبارزه ى با فساد را جدى بگيريد. ببينيد، شما مى نشينيد براى كارهاى سازنده برنامه ريزى مى كنيد، تاءمين سرمايه مى كنيد، صرفه جويى مى كنيد، براى اين كه بتوانيد تعدادى شغل در فعاليتهاى صنعتى يا كشاورزى يا خدماتى يا ساختمانى و غيره به وجود بياوريد؛ اما بعد از گوشه يى نقبى زده بشود، يك شخص يا يك باند سودجو وارد ميدان شود و همه يا بخش مهمى از چيزى را كه شما به عنوان سرمايه ى ملى مى خواهيد استحصال كنيد و به سود كشور به كار بزنيد، بمكد واز بين ببرد و به سود خودش استحصال و مصادره كند؛ اين چيز خيلى خطرناك و واقعا نگران كننده يى است و اين وجود دارد.
در بخشهاى مختلفِ كارى كشور، عده يى مى خواهند مقابله با فساد را توجيه كنند؛ يك عده هم متقابلا مى خواهند فساد را بزرگ كنند؛ به نظر من هر دو غلط است . بالاخره در همه جاى دنيا انسان فسادپذير است . هر انسانى اگر مراقب خود نباشد، فسادپذير است . اين كه اين همه در قرآن ، نهج البلاغه و روايات روى تقوا تكيه شده ، به خاطر همين است . تقوا يعنى مراقبت از خود، براى اين كه انسان فاسد و منحرف نشود. وقتى مراقبت از خود نباشد، هر انسانى قابليت اين را دارد كه لغزش و فساد پيدا كند. بنابراين در گوشه و كنار بايد وجود فساد را محتمل دانست . البته در جاهايى هم روشن است كه وجود دارد.
ما نبايد فساد را توجيه و يا در بيان آن مبالغه كنيم . عده يى خيال مى كنند فساد همه جا را گرفته ؛ اين چيزى است كه متاءسفانه باز دستهاى تبليغاتى بيگانگان آن را دنبال مى كند. وقتى بحث مبارزه با فساد مطرح مى شود، يك فصل در اين باب صحبت مى كنند مى گويند اين كار سياسى است ، هدف سياسى دارد و سياسى كارى است تا اصل مبارزه ى با فساد را زير سؤ ال ببرند. فصل ديگر، تبليغات دروغين در باب تعميم و گسترش ‍ فساد است . پيداست كه هدف اين است كه هم افكار عمومى دلسرد و ماءيوس شود و هم مبارزه ى با فساد واقعا صورت نگيرد. وقتى نهضت مبارزه ى با فساد شروع مى شود، هر كس بيايد در مقابل آن بايستد و بگويد نخير، چنين چيزى نيست و اين كار، سياسى است و اگر در جايى برخورد شد، اين را به سياسى گرى متهم كند، به نظرم به اين جريان تبليغاتى كمك كرده است . من مى خواهم اين كار را خود دولت بكند.
به مناسبت هفته ى دولت ، يكى از دوستان براى من يادداشتى نوشته بودند يادم نيست از كجا و كى بود گفته بودند در همه جاى دنيا مبارزه ى با فساد، كار دولت است ؛ چرا ما قوه ى قضاييه را مسؤول اين كار مى كنيم ؟ من به اين حرف معتقدم . معتقدم مبارزه ى با فساد، در درجه ى اول كار خود دولت است ؛ بخصوص كه دولتمردان سطح بالاى ما يعنى شما وزراى محترم ، معاونان محترم رئيس جمهور و بقيه ى مسؤولان سطح بالاى كشور افراد پاكى هستند. شما مى خواهيد پاك كار بكنيد؛ بنابراين مى توانيد خودتان مبارزه كنيد و بكنيد. بخش قضا مربوط به مرحله ى آخر كار است . در قديم مى گفتند: آخرين دارو، داغ كردن است ؛ ((آخر الدّواء الكىّ)). قبل از آن كه به داغ كردن برسد، انسان انواع و اقسام دواها را به كار مى برد؛ اگر خوب نشد، آن وقت محل زخم را داغ مى كند؛ والاّ تا وقتى مى تواند با مرهم و مراقبت و تنظيف ، بيمار را معالجه كند، محل زخم را داغ نمى كند. در بخشهاى اقتصادى ، پولى ، صنعتى ، خدماتى و ديگر بخشهاى توليدى و آن جايى كه بخصوص معاملات خارجى و كلان وجود دارد، حضور شما حقيقتا به عنوان مدعى و معارض فساد و مفسد تلقى شود. وقتى با اين جديت دنبال رفع فساد رفتيد، در جايى مى بينيد بايد به قوه ى قضاييه بگوييد ما از شما مى خواهيم به اين قضيه رسيدگى كنيد. در اين صورت با ميل و خواست و مطالبه ى شما، قوه ى قضاييه وارد ميدان خواهد شد. وقتى شما مبارزه نكنيد، طبعا وضع طور ديگرى خواهد شد.
من مى خواهم خواهش كنم كه حتما مساءله ى مبارزه ى با فساد را جدى بگيريد و دنبال كنيد. اين كه ما دو سه سال قبل ،گفتيم اصلاحات واقعى در كشور، مبارزه ى با فقر و فساد و تبعيض است ، هر روز كه مى گذرد، اعتقاد بنده به اين مساءله راسخ ‌تر مى شود. هيچ اصلاحى در كشور بدون پرداختن به اين سه مقوله ى اساسى و بنيانى ممكن نيست صورت بگيرد؛ اينها مادر همه ى اصلاحات است و بايد بالاخره در كارها به اين قضيه بپردازيد.
نكته ى آخرى كه مى خواهم عرض كنم ، اين است كه حضور دشمن را در پشت پرده ى فرهنگ و سياست جدى بگيريد؛ اين يك واقعيت است و هرچه مى گذرد، اين حقيقت كه دشمن در مقاصد پليد خود، اميد زيادى به مقوله ى فرهنگ و مسائل سياسى دارد، بيشتر واضح و آشكار مى شود. نبايد غافلانه و ساده لوحانه بعضى از پديده ها را جداى از علت و بريده ى از عامل اصلى اش تلقى كرد و به اين و آن نسبت داد. حقيقتا دشمنان مى خواهند از فضاى فرهنگى كشور عليه انقلاب ، نظام و دولت استفاده كنند. باز مجددا تاءكيد مى كنم ؛ هم به مردم اطلاع رسانى كنيد، خبر بدهيد و پيشرفتها را بگوييد؛ هم اگر واقعا موانعى وجود دارد، آنها را هم شفاف با مردم در ميان بگذاريد. صرف اين كه ما بگوييم موانعى در كار هست ، مردم را قانع نمى كند و آنها نمى پذيرند. اگر واقعا موانعى وجود دارد، كسانى هستند و جريانى وجود دارد كه نمى گذارد شما كار كنيد، اين را شفاف و صريح به مردم بگوييد. يا اين است كه حقيقتا معلوم مى شود اين شخص يا اين افراد يك حركت مجرمانه دارند انجام مى دهند و نمى گذارند مسؤولان يا دولت كار كنند؛ در اين صورت بايد به اين جرم رسيدگى شود. يا اين است كه آن طرف هم منطقى دارد؛ بالاخره يا بايد او را متقاعد كرد يا او شما را متقاعد كند؛ اين را در معرض افكار عمومى بگذاريد و صريح و روشن و شفاف با مردم در اين زمينه ها صحبت كنيد. به نظر من اين به پيشرفت كار كمك مى كند.
خداى متعال قدرت و اراده ى لايتخلف خود را بر پيروزى اسلام و مسلمين قرار داده است ؛ نشانه ها همه حاكى از اين است . ملت عزيز ما با تلاش و مجاهدت خود و با گذشت و فداكارى يى كه كرد، توانست رحمت الهى را جلب كند؛ هم در پيروزى انقلاب ، و هم در تداوم انقلاب و گسترش ‍ و تقويت روزافزون نظام تا امروز؛ همه ى قرائن اين را نشان مى دهد. اگر ما در خود، ضعف و نقص و خللى مشاهده كنيم كه خداى نكرده مانع جلب رحمت الهى شود، در اخلاص اين مردم هيچ ترديدى نداريم كه اين موجب جلب رحمت الهى است . مردم ما، خوب و مؤمن و بااخلاص هستند. اراده ى الهى بر اين است كه ان شاءاللّه پرچم اسلام روزبه روز در چشمهاى مردم بيشتر جلوه كند. من از افراد مطلع كسانى كه در محافل فرهنگى و دانشگاهى و علمى دنيا و بخصوص در كشورهاى اسلامى حضور دارند مكرر اين مطلب را شنيده ام كه بدون مبالغه و بدون اين كه بخواهند خوش آمد بگويند، اين حقيقت را مى گويند كه امروز در دنيا بخصوص در دنياى اسلام جلوه ى نظام اسلامى روزبه روز بيشتر مى شود. قدرتهاى غول پيكر جهانى اين همه عليه انقلاب رجزخوانى و آن را تخريب مى كنند؛ درعين حال شما نگاه كنيد ببينيد اقبال مجموعه ى آحاد ملت و جوانها به انقلاب و علاقه ى آنها به مبانى انقلاب چقدر زياد است ؛ به مسؤولان چقدر اظهار ارادت و علاقه مى كنند؛ در ميدانهايى كه حضورشان لازم است ، حضور پيدا مى كنند؛ اينها همه نعمتهاى بزرگ الهى است ؛ بايد اينها را شكر كرد و قدر دانست و در جهت اراده و سنت الهى حركت كرد و همه ى نيروى خود را شكرگزارانه مصرف كرد.
من از يكايك شما دوستان به خاطر زحماتى كه مى كشيد و تلاشى كه مى كنيد و دلسوزيهايى كه داريد، تشكر مى كنم . اميدوارم خداى متعال به شماها قوت دهد و كمك كند تا بتوانيد ان شاءاللّه هرچه بيشتر و متمركزتر تلاش خود را در جهت اهداف انقلاب به حركت دربياوريد.

والسّلام عليكم و رحمة اللّه و بركاته

 
 Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved