بخش شهید آوینی حرف دل موبایل شعر و سبک اوقات شرعی کتابخانه گالری عکس  صوتی فیلم و کلیپ لینکستان استخاره دانلود نرم افزار بازی آنلاین
خرابی لینک Instagram

 

سیاسی/شبهه105

گفته می‌شود دشمنان هزینه‌های بسیاری جهت خروج از ایمان یا کمرنگ کردن اعتقادات مسلمین صرف می‌کنند، چه فایده‌ای برای آنها دارد؟

 

مسئله فقط در حد «گفته می‌شود» نمی‌باشد، بلکه پارلمان و دولت آمریکا همه سالانه مبلغ هنگفتی جهت ترویج اسلام‌هراسی از یک سو و مقابله، تهاجم یا شبیخون فرهنگی علیه اسلام و به ویژه اسلام ناب محمدی صلوات الله علیه و آله که در اسلام ولایتی و در ایران اسلامی تجلی و ظهور یافته است، رسماً تصویب و اعلام می‌کند و آن را جهت هزینه در اختیار گروهک‌ها، رسانه‌ها، شبکه‌ها و ... قرار می‌دهد.

البته این مبلغ بسیار کمتر مبلغی است که در بودجه سازمان‌ها، نهادها، ارگان‌ها و مجموعه‌های رسمی و غیر رسمی منظور شده است.

الف - مقوله «فرهنگ» در جهت‌گیری‌های اخلاقی و رفتاری ملل و اقوام [چه مسلمان و چه غیر مسلمان‌]، نقش اصلی را ایفا می‌نماید و به همین دلیل شاهدیم که حتی در نیروی متحد نظامی ناتو، بخش عمده‌ای تحت عنوان «ناتوی فرهنگی» تأسیس شده است و بخش عمده‌ای از فعالیت‌های سازمان‌های جاسوسی و امنیتی داخلی و خارجی قدرت‌ها نیز به فعالیت‌های فرهنگی اختصاص یافته است.

دشمنی با فرهنگ ملل و اقوام و تلاش در جهت فرهنگ‌سازی در راستای اهداف جهانی‌سازی امریکا، اختصاصی به اسلام و جمهوری اسلامی ایران ندارد، بلکه عین همین رفتارها و عملکردها را با ملل و فرهنگ‌های متفاوت و حتی ملت خودشان (غرب) دارند.

اصرار در اشاعه فحشا، ترویج همجنس‌گرایی، قانونی کردن آن در نیروی نظامی امریکا، تلاش برای قانونی کردن ازدواج همجنس‌گرایان، قانونی کردن همخوابی نیرو‌های نظامی با حیوانات و ... که از افتخارات شخص اوباما به عنوان رییس جمهوری امریکا می‌باشد و هم چنین سرمایه‌گذاری‌های کلان در سینمای دولتی و سیاسی هالیوود و نیز زنجیره قدرتمند رسانه‌های خبری و تبلیغاتی غرب (فراماسون و صهیونیسم بین‌الملل) همه در همین راستا است که همه ملل و اقوام را هدف و مخاطب گرفته‌اند.

ب- فرهنگ مردم، مستقیماً در تمامی عرصه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی نقش‌آفرین است. یک باور یا یک رفتار می‌تواند بازاری را در یک کشور ایجاد کرده و رونق بخشد و یا به ورشکستگی بکشاند، می‌تواند موج گرایشی علیه نظام حاکم ایجاد نماید. به عنوان مثال فروش لوازم آرایشی که عمدتاً تولید فرانسه می‌باشد، در کشورهای مسلمان و از جمله (متأسفانه) در جمهوری اسلامی ایران به مراتب بیشتر از داخل فرانسه و سایر کشورهای اروپایی می‌باشد و همین یک رفتار ضمن قدرتمند کردن اقتصاد فرانسه، می‌تواند وابستگی کشورهای مصرف کننده را به دنبال داشته باشد، مضافاً بر این که همین یک رفتار به ظاهر ساده، می‌تواند در تمامی تعاملات اجتماعی، فرهنگ‌سازی و حتی مواضع سیاسی مؤثر و تعیین کننده واقع گردد.

ج - بدیهی است اگر فرهنگ مردمی متبنی بر اعتقادات اسلامی بود و آنها به توحید و معاد ایمان داشتند، اگر باورهای ملتی بر «لا إله الا الله» و « فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ» استوار بود، اگر ملتی خدا را حاکم، کتاب خدا را ملاک و رهبران دینی را الگو و اسوه گرفتند، اگر امتی احکام الهی در هر مقوله‌ای را به جای احکام صادره از طواغیت نصب العین قرار دادند و اگر دینی دستور به عدم پذیرش ذلت و بردگی و نیز قیام علیه ظلم داد، همه منافع آنها را به خطر می‌اندازند و آنها را برای استعمار و استثمار آن ملت با مشکلات لاینحل مواجه می‌نمایند.

بدیهی است که دست کم 34 سال مقاومت مردم ایران که به استحکام و رشد روزافزون جمهوری اسلامی ایران انجامیده و سبب پیدایش موج بیداری اسلامی در میان ملل مسلمان جهان گردیده است، نه متکی به پول و ثروت بوده و نه متوسل به تسلیحات نظامی و نه قدرت دیپلماسی، بلکه همه و همه به خاطر غنای این فرهنگ است. لذا دشمن «تهاجم فرهنگی» را در اولویت برنامه‌های خود قرار می‌دهد و حتی حاضر است به مقدار یک جنگ تمام عیار برای آن هزینه نماید.

 

بدیهی است که «جنگ روانی»، «جنگ تبلیغاتی»، «جنگ سایبری» و یا در یک کلام «جنگ نرم» بسیار مهم‌تر و مؤثرتر از جنگ سخت (گرم) با نیرو و سلاح نظامی می‌باشد.

 

منبع x-shobhe
 

بازگشت به صفحه ی شبهات سیاسی

 
 Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved