بخش شهید آوینی حرف دل موبایل شعر و سبک اوقات شرعی کتابخانه گالری عکس  صوتی فیلم و کلیپ لینکستان استخاره دانلود نرم افزار بازی آنلاین
خرابی لینک Instagram

 

متفرقه/شبهه107

 ش (تهران): آیا فرزندان آدم و حوا، برادر و خواهر با هم ازدواج کرده‌اند و ما همه با هم برادر و خواهر یا محرم یک دیگر هستیم؟

پیش‌تر در این خصوص مطالب بسیاری درج شد که با درج کلمه در بخش جستجو می‌توانید مطالعه نمایید. اما به صورت اجمال بیان می‌گردد که در این خصوص به صورت عمده سه نظریه وجود دارد:

الف – یک نظریه بر این باور است که چون محرمات الهی به دو منشأ «قبح ذاتی» یا «منع قانونی» که مطابق با شرایط و ملزومات و ضرورت‌ها است بر می‌گردد و ازدواج بین خواهر و برادر از همان ابتدای خلقت «قبح ذاتی» داشته است، پس از اول حرام بوده است. لذا ازدواج اولاد آدم (ع) حتماً باید با موجودات دیگری بوده باشد.

ب – عده‌ای دیگر می‌گویند: خداوند کریم در قرآن فرموده است که همه‌ی شما را از نسل آدم و حوا (ع) خلق کردم و اگر موجود دیگری در وسط بود، قید می‌شد. مضاف بر این که ازدواج بین خواهر و برادر به هیچ وجه قبح ذاتی ندارد. چنان در سابق بین قوم مجوس رواج داشته و هم اکنون نیز روابط جنسی با خانواده‌ی اول (پدر، مادر، خواهر و برادر) در میان بسیاری از مردم، به ویژه در آمریکا و اروپا رایج است. پس، از آن جهت که قوانین محرم و نامحرم را خداوند متعال وضع کرده است، هیچ منعی نداشته که بر اساس شرایط و ملزومات در یک یا چند دوره این ازدواج را جایز نموده باشد و سپس با توجه به عدم لزوم و تغییر شرایط و بر طرف شدن ضرورت‌ها، منع آن را وضع نموده باشد.

ج – برخی دیگر بر این باورند که حضور حضرت آدم و حوا (ع) در بهشت برزخی و قبل از هبوط به زمین به همراه نسل او بوده است، چرا که خداوند متعال به جمع آنان خطاب هبوط فرمود و اگر فقط دو نفر بودند که باید فعل تثنیه به کار می‌رفت و نه جمع:

«قُلْنَا اهْبِطُوا مِنْها جَميعاً ...» (البقره – 38)

ترجمه: گفتيم همگى از بهشت پائين رويد ... .

صاحبان این نظریه بر این باورند که رابطه‌ی خواهر و برادری در نسل به شرط حیات مادی و زاد و ولد با ملزومات مادی (رابطه جنسی، ممزوج شدن نطفه و تخمک و پرورش در رحم مادر) ایجاد می‌گردد و در آن بهشت برزخی چنین روابط مادی و ملزومات آن وجود نداشته است، چون بدن و حیات مادی وجود نداشته است.

لذا ممکن است همان‌طور که خداوند متعال به واسطه‌ی حضرت آدم (ع) و به سببیت او حضرت حوا (ع) را خلق نمود و سپس امر به ازدواج کرد و در این ازدواج هیچ منعی هم نبود، عده‌ای را نیز در همان بهشت برزخی به واسطه و سببیت آدم و حوا (ع) خلق نموده باشد، که در این صورت، هم همگان از نسل آدم و حوا (ع) بوده‌اند و هم رابطه‌ی نسبی آنها خواهری و برادری نبوده‌ است و پس از هبوط به زمین و زندگی مادی با یک دیگر ازدواج کرده‌ و از آن پس با لوازم و شرایط مادی (حیات دنیوی) تولید مثل نموده‌اند. الله اعلم

x-shobhhe.com

بازگشت به صفحه ی شبهات متفرقه

 
 Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved