بخش شهید آوینی حرف دل موبایل شعر و سبک اوقات شرعی کتابخانه گالری عکس  صوتی فیلم و کلیپ لینکستان استخاره دانلود نرم افزار بازی آنلاین
خرابی لینک Instagram

 

   شبهات سیاسی 

 1 ، 2 ،  3، 4 ، 5 ، 6 ، 7

105-گفته می‌شود دشمنان هزینه‌های بسیاری جهت خروج از ایمان یا کمرنگ کردن اعتقادات مسلمین صرف می‌کنند، چه فایده‌ای برای آنها دارد؟
مسئله فقط در حد «گفته می‌شود» نمی‌باشد، بلکه پارلمان و دولت آمریکا همه سالانه مبلغ هنگفتی جهت ترویج اسلام‌هراسی از یک سو و مقابله، تهاجم یا شبیخون فرهنگی علیه اسلام و به ویژه اسلام ناب محمدی صلوات الله علیه و آله که در اسلام ولایتی و در ایران اسلامی تجلی و ظهور یافته است، رسماً تصویب و اعلام می‌کند و آن را جهت هزینه در اختیار گروهک‌ها، رسانه‌ها، شبکه‌ها و ... قرار می‌دهد.

 ادامه مطلب...

104-چگونه می‌توان به رسانه اطمینان کرد؟ چگونه می‌توان حق و باطل را تمیز داد. لطفاً نفرمایید باید از رهبری اطاعت کرد و ... .

وقتی سخن از «سیاست و مسائل سیاسی» به میان می‌آید، باید توجه داشت که از کدام منظر مورد بررسی قرار گرفته است. یک موقع منظور «مواضع سیاسی» است که معطوف به جهت‌گیری‌هاست. هر حکومتی، هر دولتی و کلاً هر شخصی برای خود اهداف و منافعی در نظر گرفته است و به تناسب آن نسب به هر امری و از جمله مسائل سیاسی موضع‌گیری می‌نماید. اما یک موقع سخن از «گزاره‌ها»ی سیاسی است که از طریق اخبار و گزارشات در رسانه‌ها اطلاع‌رسانی می‌گردد و سپس در اذهان مورد تحلیل و نتیجه‌گیری تأثیرگذار در موضع‌گیری قرار می‌گیرد.

 ادامه مطلب...

103-با وجود این همه مشکلات چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ لطفاً پاسخی تحلیلی ارائه فرمایید، نه صرفاً شعایر سیاسی.

اگر این موضوع مهم را به دور از امیال شخصی و مبتنی بر «حبّ و بغض»های نفسانی که از دو غریزه «شهوت و غضب» نشأت می‌گیرند و خارج از شعارهای ژورنالیستی، جنجال‌ها و هیاهوهایی که راه عقل را می‌بینند و چون موج انسان را با خود می‌برند، مورد کنکاش قرار دهیم، متوجه می‌شویم که همه‌ی امور عالم اختیاری نیست و برخی از امور که در تکوین و خلقت لحاظ و نهادینه شده است، اجباری است و انسان را گریزی از آن نمی‌باشد.
با تناسب به موضوع سؤال، باید اذعان داشت که دو مقوله‌ی «انتخاب» و «سیاست» نیز از امور جبری هستند و کسی را یارای گریز از آنها نمی‌باشد، لذا کسانی که می‌گویند باسیاست کاری نداریم یا در انتخابات شرکت نمی‌کنیم، دانسته یا نداسته خود و دیگران را فریب می‌دهند.

 ادامه مطلب...

102-اگر به کاندیدایی رای بدهیم که متمایل به برقراری ارتباط با آمریکا باشد انتخاب اصلح کرده‌ایم. زیرا ار تباط با آمریکا کلید بسیاری از مشکلات ما به ویژه مشکلات اقتصادی است؟

بپرسید اصلاً رأی می‌دهند، یا اگر نمی‌دهند، هیچ حساسیتی نسبت به استقلال و تمامیّت ارضی این کشور دارند، یا آن که هیچ اعتقاد و علاقه‌ای به این کشور، نظام و مردمش ندارند و فقط در اذهان عمومی چنین شایع می‌کنند؟!

در هر حال فرض می‌کنیم که برای عده‌ای ایرانی و ایران دوست چنین توهمی پیش آمده است و بررسی و نقد این دیدگاه می‌پردازیم

 ادامه مطلب...

101-آیا 34 سال مهلت برای این انقلاب کافی نبود تا اقتصاد این مملکت را بهبود ببخشید‌، وضع معیشتی مردم را دگرگون کند و فرهنگ جامعه را ارتقا دهد؟ آیا بعد از وضعیتی این چنینی باز هم باید به این انقلاب امیدوار بود؟
اگر قصد فقط شعار له یا علیه دادن باشد، هر سخنی می‌تواند در حمله یا دفاع بیان داشت، اما اگر چنین نیست، بلکه سؤال واقعاً یک سؤال است (هر چه که باشد) و پاسخ آن مورد نظر است، باید سعی داشت که اولاً ذهن دچار خلط مبحث نشود و ثانیاً عالمانه و منصفانه موضوع مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد. وگرنه مخالف شعاری می‌دهد و موافق نیز شعاری خواهد داد.

الف – انقلاب، نظام حکومتی، درست و غلط بودن یا مفید و مضر بودن آن یک مبحث است و نوسانات اقتصادی و نیز شرایط حاکم اقتصادی مبحث دیگری است، که البته ضمن استقلال موضوع، می‌تواند مرتبط با یک دیگر مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.

 ادامه مطلب...

100-(نامه تاجرزاده) در کدام کشور دموکراتیک، منصوبان رهبر (شورای نگهبان) مسئول رسیدگی به صلاحیت داوطلبانی می‌شوند که درصورت کسب رأی موظفند بر عملکرد رهبر نظارت و عنداللزوم او را عزل کنند؟ مگر می‌شود داور هم زمان بازیکن نیز باشد ...؟
اگر آقای تاجرزاده یا همفکران و هم هدف‌های ایشان نمی‌دانند، نباید وارد این مقولات شوند و اظهار نظر هم بنمایند، اما اگر می‌دانند، خلط مبحث و جوّسازی ظلم به مردمی است که خود را نگران آنها نشان می‌دهند.
همیشه نزدیک به انتخابات حملات به شورای نگهبان آغاز شده و تشدید می‌یابد. البته حُسن‌اش در این است اذهان عمومی آگاه‌تر می‌گردند.

 ادامه مطلب...

99-حضرت علی (ع) هیچ گاه «حق» را فدای «مصلحت» نکردند، لکن به نظر می‌رسد در حکومت ما مصلحت‌هایی به حق ترجیح داده می‌شوند؟
همیشه در برهه‌های خاص یا نزدیک به انتخابات که می‌شود، بحث‌هایی در خصوص «مصلحت» شایع می‌شود و البته مثال‌های متفاوت می‌آورند تا مقصود اصلی پنهان بماند، ولی مقصود که زیر سؤال بردن نهادهای قانونی چون «شورای نگهبان» و نیز «تشخیص مصلحت» است که هر دو زیر مجموعه نهاد رهبری قرار دارند، القا شود.
معمولاً برای موجه جلوه دادن خود، نامی از امیرالمؤمنین علی علیه السلام در ابتدا کلام آورده و با استناد به سیره ایشان می‌گویند «علی هیچ گاه حق را فدای مصلحت نکرد» و به مثال‌هایی در خصوص رفتار با طلحه و زبیر یا ... (که در متن این سؤال نیز طرح شده بود) استناد می‌کنند.

 ادامه مطلب...

98-«اعتقاد داریم اسلام دین رأفت است و باید با خوش خلقی دشمن را به دوست مبدل کند، آیا نمی‎توانیم و نباید همین رفتار را در مقابل دشمنی چون امریکا داشته باشیم؟»
چون این موضوع سیاسی با دید اعتقادی مورد بررسی قرار گرفته است، یعنی «رأفت اسلامی» علت یا دست کم بهانه برای تعامل با امریکا بیان شده است، به ناچار ابتدا باید با همان دید پاسخ گفت و باید دانست که آن چه به عنوان «علّت» مبنا قرار گرفته و معلول «دوستی امریکا» از آن مطالبه شده یا انتظار می‌رود، آیا واقعاً علتی برای آن معلول هست یا خیر؟
بلای تجزیه در اعتقادات
یکی از بزرگ‌ترین بلاهایی که استکبار بر سر بشریت آورده و می‌آورد، همین «تجریه» و توجه به یک جزء و عدم توجه به جزء دیگر است و حتی گاه قرار دادن دو یا چند جزء یک مجموعه در مقابل یک دیگر می‌باشد که به تضعیف همه اجزا می‌انجامد.

 ادامه مطلب...

97-به ویژه بین دانشجویان و جوانان و شبکه‌های اجتماعی بسیار شایع می‌کنند که امریکا مذاکره و مصالحه می‌خواهد، اما ایران به خاطر منافع نظام و در صحنه نگهداشتن مردم، امریکا را دشمن می‌خواند؟ پاسخ مستدل چیست؟

اوباما نیز همین را می‌گوید و رسانه‌های غربی نیز همین معنا را شایع می‌کنند.
قبل از هر پاسخی به این شبهه باید دقت کنید که معمولاً شبهه افکنان یک بخش از ساختار شبهه را برجسته می‌کنند تا مورد بحث و شایعه قرار گیرد و بخش دیگر را در لایه پنهان شبهه نگه‌ می‌دارند تا بدون پاسخ به اذهان عمومی القا گردد.
در صحنه بودن مردم ما، ربطی به امریکا و دشمنی‌های امریکا، انگلیس، اسرائیل و کلاً صهیونیسم بین‌الملل ندارد، چرا که مردم به خاطر تحقق دین و اعتلای کشور و ملّت همیشه در صحنه بوده و هستند و البته اگر در مسیر آنها برای تحقق همه‌ی اهداف‌شان مانعی باشد، تلاش می‌کنند تا مانع را از سر راه بردارند. خواه مانع یک ضعف درونی مثل جهالت یا تجاهل یا سوء مدیریت باشد و یا یک دشمن خارجی مثل امریکا.

 ادامه مطلب...

96-آیا واقعاً در اسلام آزادی بیان وجود دارد؟ لطفاً مستدل و مستند پاسخ دهید به منظور طرح در محافل دانشجویی داخل و خارج.

آزادی بیان به آن شکلی که شعار سیاسیون جهت اغفال مردم گردیده است، نه در شرق و غرب عالم وجود داشته و دارد و نه در اسلام و اساساً آزادی یا به قول غربی‌ها «دموکراسی» در هر مقوله‌ای محدود به حدود خاص خود است و دموکراسی مطلق نمی‌تواند تعین خارجی داشته باشد.
امروزه آزادی یا دموکراسی بیش از آن که یک معنا و مفهوم برای یک ارزش انسانی باشد، یک ابزار تبلیغاتی برای فریب و سلطه سیاسی است. مثلاً در نگاه غرب هر گونه مخالفتی با نظام حاکم بر کشور مخالف آنها «آزادی بیان» نامیده می‌شود، اما اگر همین رفتار علیه حکومت خودشان شود، نامش را «آنارشیسم، فاشیم و تروریسم» می‌گذارند.
البته خصوصاً دانشجویان خارج از کشور توجه کنند که امروزه فلاسفه و جامعه‌شناسان غربی، دموکراسی در تمامی شئونش و به ویژه آزادی بیان را مزاحم و مانع رسیدن به حکومت ایده‌آل علمی می‌دانند. اما به ما القا می‌کنند!

 ادامه مطلب...

95-برخی از دانشجویان با توجه به تشدید فشارهای اقتصادی می‌گویند «دوره خاتمی موفق‌تر بود» و معترض‌اند که این فشارها تا کی باید ادامه داشته باشد؟

واقعیت‌های تاریخی با شعار متغیر نمی‌گردند. روند رشد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی، داخلی و تعاملات خارجی جمهوری اسلامی ایران در زمان صدرات خاتمی و نیز احمدی‌نژاد هر دو کاملاً روشن و مشهود است و گرانی و ارزانی نیز تنها شاخص شناخت از عملکرد دولت‌ها نیست. چرا که شرایط عادی و هم چنین یک‌سان نبوده و نیست.
در هر حال اگر در صنایع دارویی، پزشکی، هوا – فضا، نانو، انرژی هسته‌ای، صنایع نظامی و دفاعی، ساخت ناو، زیر دریایی و نفت کش ... و هم چنین کشاورزی، جاده‌سازی، آبادسازی روستاها، تولید بنزین در داخل کشور، اجرای اصل 44، روند خصوصی سازی، کاهش واردات و افزایش صادرات غیر نفتی، موقعیت منطقه‌ای و جهانی و... در گذشته رشد یا بالعکس عقب‌گردی داشتیم، همه روشن و ثبت شده است و اگر در این مدت داشتیم، آن هم روشن و ثبت شده است و میزان تحریم‌ها نیز مشهود است و با شعار متغیر نمی‌گردند.

 ادامه مطلب...

94- آیا آیه‌ای وجود دارد که مردم دین‌شان را از حکومت‌ها می‌گیرند؟ کلاً در این خصوص با ذکر مثال توضیح دهید.

حکومت و مردم [چه مسلمان باشند و چه نباشند]، رابطه و تأثیر مستقیمی بر یک دیگر دارند. چنان چه این مردم هستند که یا حکومت را انتخاب می‌کنند و به آن مقبولیت می‌بخشند [هر چند که مشروعیت نداشته باشد]، یا اگر خود انتخاب نکرده‌ باشند نیز با پذیرش و حمایت از آن سبب استحکام و بقای آن می‌شوند.
مردم می‌توانند مسلمان صدر اسلامی باشند، اما حکومت مشروع امام علی (ع) را نپذیرند و او خانه‌نشین گردد و می‌توانند حکومت سایر ائمه معصومین (ع) را نپذیرند و در مقابل به حکومت‌های معاویه، یزید، هارون، مأمون، متوکل و ...، حکومت‌های ظالم و امام کُش گردن نهند، و می‌توانند به در خانه‌ی علی (ع) ریخته و به او فشار بیاورند که حکومت را بپذیرد.

 ادامه مطلب...

93-ما انقلاب کردیم که اوضاع زندگی خوب و آسان شود، اما پس از 34 سال نشده است و این هم اوضاع گرانی است.

البته که اوضاع زندگی فردی و اجتماعی مردم باید روز به روز بهتر شود و شرایط رفاه بیش از پیش برای همگان میسر گردد و زمینه‌های شکوفایی استعدادهای مردم در هر سطح و از هر قشری که هستند مساعد گردد و معیشت مردم تأمین باشد، و البته هیچ کدام از این نعمات و کمالات نیز یک دفعه از آسمان نازل نمی‌گردد و مستلزم کار و تلاش فراوان است، اما وقتی می‌گویند «ما انقلاب کردیم تا ...»، یعنی هدف از انقلاب این بوده است! در حالی که اصلاً چنین نیست و این ظلم به مردمی است که انقلاب کردند و ظلم به ملّتی است که هر لحظه با تحمل مشقّت‌ها این انقلاب را تداوم می‌بخشند.الف - چه کسی گفته «ما انقلاب کردیم تا اوضاع زندگی خوب و آسان شود؟» آنها که انقلاب کردند چنین گفتند یا اینهایی که پس از گذشت چند نسل هنوز پای انقلاب ایستاده‌اند، چنین ادعایی دارند؟! و چه کسی گفته که رشد اقتصادی نداشته‌ایم؟!
این ادعا و هدف سازی کاذب برای انقلاب اسلامی، از همان ابتدای انقلاب مطرح می‌شد، اما توسط کسانی که اصلاً انقلاب نکردند و موافق این انقلاب نیز نبودند. امروز نیز عده‌ای به این شعار دروغ دامن می‌زنند و سعی در فرافکنی آن دارند، اما توسط کسانی که اصلاً با این انقلاب نبوده و با هیچ طرفدار انقلاب و مسلمان انقلابی نیز موافق نیستند.

 ادامه مطلب...

92-مسائلی که اخیراً در مجلس پیش آمد، مطالبی که آقای عسگراولادی گفت و ...، بالاخره حق با کیست و کدام را باید باور و طرفداری کنیم؟ لطفاً نظر خود را بیان کنید.

به نظر ما هیچ کدام محق نیستند و هیچ کدام را نباید باور کرد. آنهایی که به دنبال طرفدار جمع کردن هستند، مملکت را با تیم فوتبال اشتباه گرفته‌اند.
در مباحث و جریانات سیاسی، چه انتخابات باشد و چه اختلافات، باید به دو محور مهم توجه نمود الف – کلیات. ب – مصادیق.
الف/ کلیات – منظور از کلیات ابتدا انطباق اعتقادات، باورها، جهت‌ها و عملکردها با اصول کلّی و اولیه نظام جمهوری اسلامی ایران است و سپس خدمت صادقانه، عالمانه، مدبرانه و منطبق با نیازهای روز و فردای کشور و ملّت.
البته که اعتقاد، گرایش و دیدگاه ملّت، همان «اسلام ناب محمّدی ص» در تمامی شئون آن است و ملاک تمیز و تشخیص‌اش نیز ولایت، امامت، بالتبع فقاهت و ولایت فقیه است، لذا در عرصه عمل نیز الترام به ولایت فقیه را اصل می‌داند.
و اما مردم در بخش دوم کلیات که به خدمت بر می‌گردد، نگاه می‌کنند که کدام دولت یا جریان در عرصه‌های متفاوت سیاست داخلی، سیاست خارجی، اقتصادی، اجتماعی و ...، بهتر و بیشتر کار کرده است.

 ادامه مطلب...

91-آیا در اسلام «مصلحت» وجود دارد و آیا نمونه‌ی تاریخی در صدر اسلام دارد؟

جدال لفظی و بیشتر از آن شعاری در خصوص «مصحلت» و «مصلحت‌گرایی» حدود نیم قرن است که در کشور ما مطرح شده و دامنه‌ی آن با شعائری ژورنالیستی به اذهان عمومی کشیده شده و می‌شود. و البته طبق معمول اهداف سوء سیاسی در پشت آن قرار دارد، که از جمله هدف گرفتن اصول اساسی قانون اساسی و حمله به «شورای نگهبان» و «تشخیص مصلحت» است که وارد آن نمی‌شویم.
این جدال ابتدا از قرار دادن واژه‌ی «مصلحت» در مقابل «حقیقت» شروع شد و کلید عمومی‌سازی این تقابل توسط مرحوم دکتر علی شریعتی زده شد که می‌گفت «حقیقت نباید فدای مصلحت شود». البته نه این که کسی قبل از او چنین نگفته بود، بلکه چون او مطرح بود و انصافاً بیان و قلم نافذی هم داشت و جوّ حاکم نیز به سوی بیداری اسلامی پیش می‌رفت، این شعار به نام وی ثبت و رایج شد.;;    

 ادامه مطلب...

90- برخی از رزمندگان دوره جنگ، به رغم آن که بسیار به بزرگانی چون شهید همّت افتخار می‌کنند، به شدت تغییر مواضع [حتی نسبت به اهداف امام (ره) داده‌اند]. سبب چیست و چرا؟ و برخی نیز می‌گویند لابد حق با آنهاست.

حال افراد همیشگی و ثابت نیست و اسباب تغییر و تحول در احوال نیز یکی و دو تا و ثابت نیست. هر اختلال کوچکی در زندگی، از سلامت روان گرفته تا مشکلات زندگی، یا ضعف شناخت، یا غرور و تکبر بی‌جا، یا توقف در رشد، یا احساس ضعف و حقارت، یا میل به دنیا و توجیه رفتارهای خود و ...، می‌تواند حال و احوال را متحول کند. از این رو همیشه تأکید بر دعای عاقبت به خیری کرده‌اند و امام خمینی (ره) نیز می‌فرمود «ملاک حال فعلی افراد است».
الف - این قبیل افراد در گذشته نیز کم نبودند. مگر زبیر که شمشیرش بارها دل پیامبر اکرم (ص) را شاد کرد و از سقیفه تا دوره سکوت و تا رسیدن به حکومت یار صمیمی حضرت علی (ع) بود کم کسی بود – عمراً بسیاری از ما بتوانیم مثل او باشیم، اما عاقبتش چه شد؟ مگر دعوت کنندگان امام حسین (ع) به کربلا از همان ابتدا قصد خدعه، نیرنگ و به شهادت رساندن ایشان را داشتند – اما عاقبت چه کردند؟
اکتفا به افتخار به گذشتگان نیز کاری را حل نمی‌کند، مگر آن که آنان الگوی رفتاری خود شخص قرار گیرند. زیارت عاشورا را بخوایند, در این زیارت از اول تا آخر موضع‌گیری خودتان را تبیین می‌کنید.

ادامه مطلب...

89- آیا اطلاق «امام» یا «رهبر مسلمانان جهان» به مقام معظم رهبری درست است

این بحث قدیمی این روزها مجدد در اذهان عمومی مطرح می‌شود! چرا آیت الله العظمی می‌گویند، چرا امام می‌گویند، چرا رهبر مسلمانان جهان می‌گویند و ...؟!

بهترین و کوتاه‌ترین پاسخ در یک سؤال است «شما (منتقدین و مخالفین) چرا ناراحتید؟!» یعنی چه معنا و مفهومی در این اسما یا القاب وجود دارد که باب میل شما نیست و موجب نگرانی و نیز عصبیت شما شده است؟ آیا نگران الفاظ و واژه‌ها و مصداق اطلاق‌شان هستید؟ یا اساساً با چنین جایگاه و گرایش مردم به این مقام مخالفید و می‌خواهید با ضد تبلیغ به اذهان القا کنید که خیر. چنین نیست و این قدر علاقه و تبعیت نداشته باشید؟

قطعاً این نگرانی به خاطر واژگان، الفاظ، اسامی و معانی آنها نیست. اگر چنین بود در خصوص اطلاق واژگانی چون «دموکراسی – لیبرالیسم – روشنفکری – حقوق بشر – ولایت امریکا بر جهان و ...» نیز تردید کرده و منتقد و معترض می‌شدند. لذا پاسخ ذیل اصلاً خطاب به آنها نمی‌باشد، چرا که آنها اصلاً پاسخ نمی‌خواهند و فقط همّت به ضد تبلیغ و جوّسازی گمارده‌اند و هیچ پاسخی نیز برایشان روشنگر و مفید نخواهد بود و اصلاً نمی‌خوانند و نمی خواهند بدانند. چرا که مشکل‌شان این نیست. بلکه پاسخ ذیل به کاربران گرامی که می‌خواهند بدانند ایفاد می‌گردد

ادامه مطلب...

88- در دوره 13 ساله‌ی هویدا، قیمت خودکار بیک ثابت (15 ریال) ماند؟ پاسخ چیست؟

بدیهی است که هیچ ایرانی برخوردار از شعور و شرفی نه چنین قیاس‌هایی می‌کند و نه چنین شعایری را شایع می‌نماید. این حرف‌ها ساخته‌ی بهایی‌ها و سلطنت‌طلب هاست که ذاتاً انگلیسی بوده و اوج کمال و لذت‌شان نیز فقط خیر لبخند ارباب است، نه حتی دیدن لبخند ارباب.
از زمان آغاز نخست وزیری هویدا در این کشور قریب 45 سال می‌گذرد، لذا این قیاس معنا و مفهومی ندارد. حتی امریکا و اروپا و ژاپن را نیز نمی شود با 10 سال پیش مقایسه کرد، چه رسد به نزدیک به نیم قرن پیش. که البته خودکار بیش در آن موقع 5 ریال بود نه 15 ریال.
دوستی که در آن زمان دبیرستانی بود می‌گفت «پدرم روزی 15 ریال به من می‌داد. 4 ریال برای رفت و برگشت با اتوبوس و 11 ریال برای ساندویچ ظهر. اما می‌گفت پسرم! ما در زمان خودمان با این 15 ریال یک توپ پارچه چادر مشکی می‌خریدیدم.» وی گفت در آن موقع گمان می‌کردم که لابد پدرم مال زمان ناصرالدین شاه است، اما بعد دیدم من و او فقط سه دهه با هم فاصله داریم.
البته بدیهی است که دروغ شایعه می‌کنند. وقتی قرار شد سرمایه‌های ایران برای واردات مرغ امریکایی (مرغ سفید) از ایران خارج شود، دامپروری ایران را نابود کردند. با هویدا مصاحبه کردند و گفتند جناب نخست وزیر گوشت قرمز بسیار گران و کمیاب شده و مردم نمی‌توانند بخرند؟! با خنده‌ای تمسخر آمیزی گفت «خوب مرغ بخرند و بخورند». کشاورزی ایران را برای تحمیل واردات از امریکا نابود کردند (که هنوز هم قابل جبران نیست). زمین های کشاورزی را غصب و تبدیل کردند و کشاورزان را برای دستفروشی سیگار و میوه روی الاغ و گاری، راهی تهران و چند شهر دیگر کردند. ولی خودکار بیک 5 ریال بود.

ادامه مطلب...

87-من هم دوست دارم انرژی هسته‌ای داشته باشیم - اما به چه بهایی؟ آیا به بهای جنگ و تحریم؟
همگان می‌دانند که تحریم‌ها زمانی آغاز شد که انرژی هسته‌ای نداشتیم و جنگ نیز زمانی تحمیل شد که به ساده‌ترین تسلیحات سبک نیز دسترسی آسان نداشتیم. پس موضوع قرار دادن دستیابی به تکنولوژی «انرژی هسته‌ای» برای تشدید تحریم و یا تحمیل جنگ، فقط یک بهانه و دروغ محض است.

ادامه مطلب...

86-شبهه می‌کنند که ولی‌فقیه اختیارات تام دارد و می‌تواند مصوبات مجلس را رد کند یا بر دولت نظارت کند و ...، پس چه فرقی با اختیارات تام شاه دارد؟ پاسخ چیست؟
خودشان قوانینی در ذهن مصوب می‌کنند و سپس نسبت به آن اشکال کرده و شبهه پراکنی می‌کنند و سعی می‌کنند با تأسی به اثر اصل «مجاورت» در امر تبلیغ و القا، نام ولایت فقیه را مترادف با شاه بیاورند که سؤال یا شبهه‌ی آنها صرفاً جنبه سؤال یا شبهه نداشته نباشد، بلکه کار ضد تبلیغ خود را نیز انجام داده باشند.
در اصل 110 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، یازده بند تحت عنوان وظایف و اختیارات رهبری مصوب شده که در هیچ کدام رد قوانین مصوب مجلس یا نظارت بر دولت وجود ندارد و هر کدام این امور به مرجعی ذیربط با تعریف وظایف واگذار شده است. البته در خصوص «نظارت» باید دقت داشت که دو تعریف وجود دارد یکی نظارت خاص است که طبق قانون برای هر مقامی وجود دارد. به عنوان مثال مجلس خبرگان به عملکرد رهبری نظارت دارد، مجلس شورای اسلامی یا سازمان بازرسی کل کشور و ...، هر کدام بر اساس حدود اختیارات و وظایف به عملکرد دولت در حُسن اجرای قوانین مصوب نظارت دارد، شورای نگهبان به قوانین مصوب نظارت دارد که با احکام شرع یا قانون اساسی مغایرت نداشته باشد...، و اصلاً نظارت بر عملکرد دولت، از وظایف رهبری نمی‌باشد.

ادامه مطلب...

85-ساینتولوژی چیست؟ مذهب و فرقه است یا یک روش درمان؟
ساینتولوژی «Scientology » را بیش از آن که خودش یک مذهب یا فرقه باشد، دوست دارند به صورت یک مذهب و فرقه جدید معرفی کنند و با مخالفت‌ها و موافقت‌ها بازارش را گرم کنند تا کسانی که از یک سو به فرقه‌های مطرح مانند بودیسم، نهیلیسم، هویسم، متالیسم و ... گرایشی ندارند و از سوی دیگر احساس خلاء معنوی می‌کنند، به جای خداگرایی و دین گرایی، به سوی ساینتولوژی «Scientology » جذب شوند.
  

ادامه مطلب...

بازگشت به صفحه اصلی

 1 ، 2 ،  3، 4 ، 5 ، 6 ، 7

 
 Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved