بخش شهید آوینی حرف دل موبایل شعر و سبک اوقات شرعی کتابخانه گالری عکس  صوتی فیلم و کلیپ لینکستان استخاره دانلود نرم افزار بازی آنلاین
خرابی لینک Instagram


بيانات رهبر معظم انقلاب
در كنفرانس بين المللى حمايت از انتفاضه مردم فلسطين
4 / 2 / 80


بسم الله الرحمن الرحيم

الحمد لله الذى من علينا بهدايه الاسلام و شرع لنا الجهاد الذى هو باب من ابواب الجنه, فتحه الله لخاصه اوليائه و سبحان الذ ى اسرى بعبده ليلا من المسجد الحرام الى المسجد الاقصى الذى باركنا حوله لنريه من آياتناانه هو السميع البصير
والصلوه والسلام على نبيه البشير النذير محمد و اله الطيبين الطاهرين و صحبه المنتجبين والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته.
آقايان روسا و نمايندگان محترم مجالس كشورهاى اسلامى, رهبران و گروههاى مجاهد و مبارزين خط مقدم دفاعى اسلام, ميهمانان و حضار گرامى, به همه ى شما خوش آمد مى گويم و رحمت و هدايت الهى را براى خود و شما مسئلت مى كنم.
تصميم به تشكيل چنين اجلاسى امرى مبارك است انشاالله در بسيج جوامع اسلامى براى حمايت از قيام مردم مسلمان فلسطين اثرات مثبت و سازنده اى خواهد داشت. اين نوع گردهمائى ها عملا اثبات مى كند كه فلسطين يك موضوع اسلامى و متعلق به كل جهان اسلام است و اشغال آن, يكى از اركان توطئه هاى شيطانى سلطه گران جهانى, در گذشته انگليس و اكنون آمريكا براى تضعيف و ايجاد تفرقه در جهان اسلام بوده است.
دشمنان اسلام همواره سعى كرده اند با تقسيم بندى هاى قومى مانع از وحدت كلمه مسلمانان شوند تا بتوانند بر آنها سيطره پيدا كنند. در ابتداى اشغال فلسطين علماى مجاهدى چون شيخ عزالدين قسام و حاج امين الحسينى از مسلمانان براى نجات فلسطين استنصار كردند و مرجع بزرگ دينى مرحوم محمد حسين آل كاشف الغطا حكم جهاد عليه صهيونيستها صادر فرمود. ولى متاسفانه بتدريج شكل اسلامى مبارزات تضعيف و شكل قومى آن پر رنگ شد.
پيروزى انقلاب اسلامى در ايران به رهبرى امام خمينى, مردى فرزانه از تبار پيامبر اكرم (ص), نقش اساسى در بيدارى اسلامى در كل جهان بويژه در كشورهاى منطقه داشت. پيروزى مسلمانان در روياروئى به ظاهر نابرابر با دشمنان اسلام در جنوب لبنان, نشان ديگرى از اصالت و حقانيت مبارزات اسلامى و تاكيدى است بر اينكه اگر مسلمانان به وعده خداوند اعتماد كنند و براى خدا مجاهده كنند, پيروزى آنها حتمى است. بى ترديد پيروزى خيره كننده مقاومت اسلامى در جنوب لبنان از يكسو و شكست فضاحت بار طرح هاى سازشكارانه از سوى ديگر, از عبرت هاى اصلى منطقه است كه موجب شده مردم مسلمان فلسطين يك بار ديگر به انتفاضه رو كنند. ولى اين بار ديگر نغمه هاى سازشكارى در داخل فلسطين و يا منطقه بر روى فلسطينيان صبور, شجاع و مقاوم اثر ندارد و آنها مصمم هستند كه انشاالله مبارزات خويش را تا پيروزى ادامه دهند. زيرا انتفاضه اول, تحت تاثير القائات صهيونيستها و حاميانشان با وعده دستيابى به امتيازات مورد درخواست فلسطينيان, از طرق صلح آميز, و ا عمال نفوذ سازشكاران و فشار آمريكا و غرب متوقف شد. ولى گذشت 10 سال از آن تاريخ نشان داد كه همه تلاش هاى حاميان صهيونيسم در جهان, براى نجات رژيم اسرائيل از فشارهاى ناشى از مبارزات مسلمانان بوده و آنچه را كه به مذاكره كنندگان فلسطين وعده داده بودند سرابى بيش نبوده است.
اشغالگرى, توسعه طلبى و سبعيتى كه امروز اسرائيل از خود نشان مى دهد از ابتدا براى اهل بصيرت و دلسوزان جوامع اسلامى قابل پيش بينى بود.
از ابتداى شكل گيرى اسرائيل, اين رژيم غاصب و دروغين, همواره به حقوق مسلم فلسطينيان تجاوز كرده و بعضى از حكومت هاى غربى بخصوص آمريكا آنرا توجيه و حمايت كرده اند و مجامع بين المللى هم با توجيه اقدامات اين رژيم, سعى كرده اند به هويت آن و تجاوزاتش مشروعيت دهند.
سرزمين فلسطين و بيت المقدس همواره مورد طمع بعضى از قدرت هاى غربى بوده است و تحميل جنگ هاى طولانى صليبى ها عليه مسلمانان, نشان بارز اطماع آنها نسبت به اين سرزمين مقدس است. بعضى از فرماندهان ارتش متفقين پس از شكست عثمانى و ورود به بيت المقدس گفتند كه: امروز جنگهاى صليبى به پايان رسيد! اشغال اين سرزمين براساس يك طرح چند جانبه, پيچيده و به هدف جلوگيرى از اتحاد و پيوستگى مسلمانان و پيشگيرى از تاسيس مجدد حكومت هاى قدرتمند مسلمان بود.
دلائلى در دست است كه نشان مى دهد صهيونيستها با نازيهاى آلمان روابط نزديك داشتند و ارائه آمارهاى اغراق آميز از كشتار يهوديان, خود وسيله اى براى جلب ترحم افكار عمومى و زمينه سازى براى اشغال فلسطين و توجيه جنايات صهيونيستها بوده است. حتى دلائلى در دست است كه عده اى از اراذل و اوباش غيريهودى شرق اروپا را بنام يهودى به فلسطين كوچانيدند تا با پوشش حمايت از بازماندگان قربانيان نژادپرستى, يك حكومت معاند اسلام را در قلب جهان اسلام نصب كنند و پس از قريب 14 قرن, يك گسستگى بين مشرق و مغرب اسلامى ايجاد e نمايند. در آغاز, مسلمانان غافلگير شدند, چون از كنه طرح صهيونيستها و حاميان غربى آنها مطلع نبودند. عثمانى شكست خورد, قرارداد سايكس - پيكو بطور محرمانه براى تقسيم كشورهاى اسلامى خاورميانه بين فاتحين جنگ منعقد شد.
جامعه ملل قيموميت فلسطين را بعهده انگليسى ها گذاشت. آنها هم به صهيونيستها وعده مساعدت دادند و با مجموعه اى از طرح هاى حساب شده, يهوديان را به فلسطين آوردند و مسلمانان را از خانه و كاشانه خويش آواره كردند. در اين مصاف طولانى كه يك طرف غرب و صهيونيسم بود و طرف ديگر دولت هاى عرب تازه تاسيس شده, دشمنان اسلام براى مقابله, از ابزارهاى گوناگون و پيچيده استفاده كرده اند كه از جمله آنها رسانه هاى تبليغاتى و مجامع بين المللى بود. آنها از يكسو مسلمانان را به صبر, خويشتن دارى, گفتگوهاى صلح و سازش دعوت مى كردند و از سوى ديگر اسرائيل را مسلح مى نمودند. اهداف راهبردى آنها از تعامل نابرابر و تبعيض آميز بين كشورهاى مسلمان و اسرائيل اين بوده كه همواره برترى نظامى اسرائيل را بر كشورهاى اسلامى حفظ كنند و در مجامع بين المللى از آن رژيم حمايت كنند و با بكار گرفتن رسانه هاى تحت نفوذ خود, جنايات اسرائيل را توجيه نمايند. در بين مسلمانان تبليغ كنند كه فكر پيروزى بر اسرائيل خيال خامى بيش نيست.
رژيم اسرائيل از زمانى كه رسما توسط سازمان ملل تاييد شد يعنى بيش از نيم قرن قبل تا سال گذشته يكه تازى مى كرد و هيچ چيز و هيچكس جلودارش نبود, ولى مقاومت اسلامى لبنان كه مركب از چند هزار جوان مسلح به سلاح ايمان است, خواب اين رژيم و حاميانش را پريشان كرد. اين جوانان عزيز بدون دادن هيچگونه امتيازى اسرائيل را با خوارى از جنوب لبنان بيرون كردند. پيروزى اين عزيزان چراغ راه ديگر مبارزين مسلمان شد و امروز شاهد انتفاضه مسجدالاقصى هستيم كه از نوع مقاومت اسلامى لبنان در ابعادى وسيع است.
اكنون كه شما عزيزان به عنوان يك وظيفه اسلامى, براى حمايت از انتفاضه گردهم آمده ايد وظائف بس سنگينى را به دوش داريد. قبل از هر چيز بايد نشان دهيد كه جهان اسلام در سايه بيدارى اسلامى مصمم به بازگشت به سنت هاى حسنه تاريخ شكوهمند اسلام است و همان سنت ها و در راس همه وحدت مسلمانان است كه در گذشته موجب شد مسلمانان در نبردهاى سرنوشت ساز عليه متجاوزين صليبى پيروز شوند.
در آن واقعه عظيم تاريخى, از همه جهان اسلام, مجاهدين جهت پيوستن به كارزار سرنوشت ساز و طولانى نبرد كفر و ايمان روان شدند.
امروز همه مسلمانان جهان به اين مبارزات سرنوشت ساز مردم فلسطين چشم دوخته و بيش از انتفاضه اول به آن دل بسته اند, زيرا در آن زمان يعنى ده سال پيش, فضاى سازش بتدريج در منطقه فراگير شده بود. عده اى دل در گرو آمريكا داشتند و گروهى ديگر نيز معتقد بودند نمى توان در برابر آن فشار سياسى و جوسازى بين المللى ايستادگى نمود و راهى جز پذيرش سازش آن هم با شرايط آمريكا و اسرائيل وجود ندارد. پس از تحولاتى كه در آن هنگام در منطقه صورت پذيرفت, زمينه تثبيت اين نظريه بيشتر فراهم گرديد. اما امسال در شرايطى اين كنفرانس شكل گرفته است كه راه حل سازش در منطقه با بن بست مواجه شده است, و حتى آنهايى كه دل در گرو آمريكا داشته و دارند به اين بن بست اعتراف مى كنند.
در سال 1370 (1991), اعراب و مسلمانان درپى يك سلسله شكست هاى متوالى (در جريان جنگ خليج فارس) دچار سرخوردگى بودند. وحدت درونى آنان نيز در معرض فروپاشى جدى قرار داشت و چند دستگى بر آنها حاكم بود. ولى در شرايط كنونى و بويژه در پرتو پيروزى تاريخى و عظيم مقاومت اسلامى در جنوب لبنان, اميدهاى تازه و حيات بخشى در دل مسلمانان پيدا شده است.
آن زمان در مورد نحوه برخورد با اسرائيل همواره دو روش مطرح مى شد: مقابله نظامى ارتش هاى عرب با اسرائيل كه گفته مى شد همه تجربه ها در آن با شكست مواجه شده است و روش سازش كه منجر به تحقق خواسته هاى اسرائيل از طرق مسالمت آميز مى گرديد و در ازاى عقب نشينى از بخشى از اراضى اشغال شده, عدم رشد توان نظامى كشورهاى عربى را تضمين مى كرد. نظير آنچه كه در كمپ ديويد شاهد آن بوديم. در آن روزها الگوى مقاومت مطرح نبود و گفته مى شد از پذيرش عمومى برخوردار نيست. اما اينك يك الگوى موفق پيش روى ماست كه توانست براى نخستين بار سرزمينهاى اشغال شده را بدون دادن هر گونه امتيازى به اسرائيل, آزاد كند و مانع از تحقق خواسته رژيم صهيونيستى در بجاى گذاشتن پرچم خود در پايتخت اين كشور عربى يعنى لبنان گردد. در كمپ ديويد, شرط عقب نشينى اسرائيل, عدم اعزام ارتش مصر به شمال سينا بود, ولى در جنوب لبنان اين اسرائيل است كه با نگرانى از قدرت مقاومت اسلامى ملتمسانه خواستار اعزام ارتش لبنان به مرز فلسطين و لبنان است. يعنى مقاومت توانست حاكميت را بطور كامل به جنوب لبنان و ديگر مناطق اشغالى بازگرداند.
اين انتفاضه, قيام مردمى است كه از همه روشهاى سازشكارانه نااميد شده و در يافته اند كه پيروزى صرفا در گرو مقاومت خود آنان است. مردم فلسطين در انتفاضه قبلى خود متحمل خسارتهاى فراوان گرديدند و شهدا و جانبازان بسيارى را در راه اسلام و آزادى سرزمين اسلامى تقديم كردند. اما در نهايت مذاكرات اسلو آن را متوقف كرد. نتيجه اسلو چه بود؟ امروز حتى طراحان و مدافعان فلسطينى اسلو هم ديگر از آن دفاع نمى كنند, زيرا عملا فهميدند كه اسرائيل فقط مى خواست مشكل خود را حل كند, يعنى از رويارويى مبارزين سنگ بدست خلاص شود و ضربه پذيرى خود را كم كند. اگر چيز اندكى به طرف فلسطينى داد و نام آن را اعطاى امتياز گذاشت صرفا براى خاموش كردن آتش انتفاضه و كم كردن آسيب پذيرى خودش بود. به محض آنكه مشكل خود را حل شده ديد و به غلط احساس كرد كه مردم فلسطين ديگر توان از سرگيرى انتفاضه و مقاومت و رويارويى با آنها را ندارند, اعطاى حتى همان امتيازات اندك را متوقف كرد و فزون طلبى ذاتى خود را آشكار ساخت. فرايند روند سازش و طرح اسلو, مردم فلسطين را در حالتى قرار داد كه دريافتند راهى جز قيام ندارند.
محور اصلى انتفاضه اقصى, بيت المقدس است. يعنى جرقه اى كه به انفجار خشم مردم فلسطين انجاميد, اسائه ادب صهيونيستها به مسجد الاقصى بود. مردم فلسطين با دريافت رسالت خطيرى كه در حراست از يكى از مقدس ترين مكانهاى مذهبى مسلمانان بر دوش دارند به صحنه آمدند و با ايثار و فداكارى شعله مقدس مقاومت و مبارزه بر عليه اشغالگران صهيونيست را برافروختند.
روند سازش و بطور مشخص طرح اسلو موجب تفرقه فلسطينيان گرديد. اما اين انتفاضه مقدس توانست وحدت ملى را به صحنه فلسطين بازگرداند. ملاحظه مى فرمائيد كه همه اقشار مردم در اين مبارزه حضور دارند و جريانات اسلامى و ملى در كنار يكديگر قرار گرفته اند. حتى كسانى كه همچنان دلشان در جاى ديگرى است ناگزير از همراهى با اين حركت عظيم گرديده اند.
خيزش اسلامى و يا به تعبير ديگر جنبش بيدارى اسلامى پس از پيروزى انقلاب اسلامى در ايران و ظهور حركت امام خمينى (ره) در دو دهه اخير با قدرت تمام در صحنه منطقه و جهان اسلام ظاهر شده است. امروز محور اصلى اين جنبش و حركت, مسئله فلسطين است. انتفاضه اقصى توانست حتى در خارج از مرزهاى جغرافيايى فلسطين و بيرون از ملت فلسطين, عموم ملتهاى مسلمان و عرب را به صحنه بكشاند.
تظاهرات ميليونى ملتهاى مسلمان از غرب تا شرق جهان اسلام نشان داد كه مردم فلسطين مى توانند بر روى حمايتهاى آنان حساب كنند و در عين حال نقش قابل توجهى در ايجاد وحدت مسلمانان ايفا نمايند.
روزى كه مقاومت اسلامى در لبنان به همت دلاور مردان لبنانى و با توصيه و حمايت حضرت امام خمينى شكل گرفت, اسرائيل, بيروت يعنى پايتخت لبنان را در اشغال خود داشت و بر مقدرات سياسى اين كشور چنگ انداخته بود. آن روز وقتى مقاومت اسلامى شعار زحفا زحفا نحوالقدس را سر داد, گروهى از بى خبران آنان را ساده انديش خواندند. و به طعنه سوال مى كردند, آيا مى شود به سوى قدس حركت كرد حال آنكه شما لبنانيها از ورود به پايتخت كشور خود ناتوان هستيد؟ از آن تاريخ تا پيروزى تاريخى مقاومت اسلامى بر اسرائيل فقط 18 سال به درازا كشيد. تصديق مى فرمائيد كه 18 سال, در تاريخ مبارزات ملتها زمان زيادى نيست.
بى ترديد, مبارزه, خسارتهاى تاسف بارى را نيز به همراه دارد! مردم كشته مى شوند. خانه ها ويران مى گردد. فشار اقتصادى بر دوش مردم سنگينى مى كند و دهها مصيبت ديگر كه ملال و تاثر آن هرگز دلهاى ما را رها نخواهد كرد. ولى بايد ببينيم نتيجه اين ايثار و فداكارى چه خواهد بود؟ پيروزى آنقدر با ارزش است كه ناگزير بايد بهاى آن نيز پرداخته شود.
اسرائيل كه روزى در اين منطقه عربده مى كشيد و همه خواسته هاى خود را بر ملتهاى عربى ديكته مى كرد, اينك ناتوان و افسرده در برابر عظمت مقاومت اسلامى بر زمين زانو زده است. اين بخش كوچكى از توانائيهاى ملتهاى مسلمان و عرب است.
يقين بدانيد كه اگر همه امكانات جهان اسلام و حتى بخشى از آن در اين مسير بكار گرفته شود ما شاهد زوال و نابودى اسرائيل خواهيم بود. اسرائيل در جنوب لبنان از يك مقاومت چند هزار نفره شكست خورد. درست است كه حزب الله, امتداد مردمى عميقى داشته و به هنگام ضرورت توانسته است هزاران و بلكه دهها هزار نيرو را بسيج كند ولى بطور مستمر فقط از چند هزار بلكه گاه از چند صد نيرو در محورهاى رويارويى با اشغالگران صهيونيست بهره برده است. يعنى اسرائيل و همه امكانات نظامى آن و تكنولوژى تسليحاتى و پيشرفته اش كه به زرادخانه آمريكا متصل است از چند صد جوان با ايمان و پر شور كه از سلاحهاى بسيار ابتدايى در جنگ بهره مى بردند شكست خورد. البته سلاح قوى و شكست ناپذير آنها سلاح ايمان بود.
پس الگوى مقاومت و مبارزه پيش روى ماست. يعنى مى توان با مقاومت و مبارزه و البته تحمل خسارت به پيروزى رسيد. در عين حال الگوى شكست نيز پيش روى ماست و آن دل بستن به روشهاى سازشكارانه و كاسه گدايى صلح در دست گرفتن است. نتيجه آن نيز تحقير, به ذلت كشاندن و در نهايت تحميل يكطرفه خواسته هاى اسرائيل است كه اين را نيز عينا مشاهده كرديم.
امروز حزب الله و پيروزى تاريخى اش پشتوانه انتفاضه مردم فلسطين است. كه البته پشتوانه بسيار نيرومندى است.
رژيم صهيونيستى به هيچ وجه توانايى لازم براى يك رويارويى مستمر و درازمدت با فلسطينيها را ندارد. يهوديان را فريب داده و به فلسطين آورده با اين اميد كه اعراب با آنها نخواهند جنگيد و اگر تصميم به مقابله داشته باشند فشار غرب مانع از ايستادگى درازمدت آنها خواهد بود. لذا افرادى كه به فلسطين آمده اند آمادگى اين را ندارند كه هستى خود را فداى اهداف سياسى بنيانگذاران صهيونيسم نمايند. طبق گزارشها توريسم صهيونيستها بشدت ضربه خورده و حتى روند مهاجرت معكوس آغاز گرديد.
كنفرانس گذشته فلسطين كه در تهران تشكيل شد, يك نقش اساسى و مثبت ايفا كرد.
به اين معنى كه كانون اميدى را براى مخالفين روند سازش فراهم كرد و در عين حال به مردم فلسطين روحيه و اميد بخشيد. مواضع ايران اسلامى و پايدارى منحصر به فرد آن در ميان دولتهاى اسلامى نيز توانست به اين مردم قهرمان اميد بخشد.
اينك نيز مردم فلسطين بيش از هر چيز به حمايت معنوى و پايدارى در موضع نياز دارند. درست است كه نياز مالى نيز دارند و بايد براى آن اقدامات جدى نمود ولى خود آنها در مصاحبه هاى مختلف مى گويند كه ما بيش از هر چيز به موضع گيرى نيرومند عربى - اسلامى نيازمنديم.
كنفرانس شما بايد زمينه تحقق چنين امرى را فراهم نمايد و مردم فلسطين را دلگرم به حمايتهاى بى دريغ و فراگير امت اسلامى بكند. شما نمايندگان كشورهاى مختلف اسلامى نيز مى توانيد با تلاش در اين مسير, امكانات ملت هاى خودتان را براى آزادى فلسطين بسيج نمائيد. دفاع از ملت مظلوم فلسطين و قيام شجاعانه و مظلومانه ى آنان وظيفه ى اسلامى همه ى ما است. امروز يك ملت مسلمان با چهره ى خون آلود, از وسط ميدان نبرد, امت اسلامى را به يارى مى طلبد, من فرياد آن زن فلسطينى را كه در مقابل دوربين خبرنگار با صداى گرفته ى خود فرياد مى زد: يا للمسلمين. . . از ياد نميبرم.
همه مسلمانان و اعراب بايد از مشروعيت مبارزات مردم فلسطين حمايت كنند. در مجامع بين المللى بايد اين نكته مورد تاكيد قرار گيرد كه مردم بى دفاعى كه حقوق آنان سلب شده و تحت اشغال قرار دارند, حق دارند براى احقاق حقوق خود مبارزه كنند. لذا استمرار انتفاضه و مقاومت مردم فلسطين حق مشروع آنان است و قوانين بين المللى نيز آن را محترم شمرده است. هرچند كه متاسفانه اين قوانين معمولا در جهت خواسته استكبار و قدرتهاى جهانى تفسير مى شود.
آقايان, مطمئن باشيد كه رژيم اسرائيل از درون پوسيده و نسل كنونى به هيچ وجه آمادگى ايثار و فداكارى براى حفظ آن را ندارد.
الحمدلله ملتهاى عرب و مسلمان امروزه بيش از هر وقت ديگرى در پنجاه سال گذشته نيرومند و قوى هستند. آنها در زمينه هاى مختلف قدرتمند شده اند.
مسلمانان ديگر نمى توانند شاهد سركوبى روزانه ملت فلسطين باشند و ساكت بنشينند. اسرائيل بايد بفهمد كه استمرار سركوبى ملت فلسطين و مناطق فلسطينى نشين با عكس العمل شديد, جدى و عملى همه اعراب و مسلمانان مواجه خواهد شد.
مردم فلسطين را بايد به ادامه مقاومت دلگرم كرد. مردم فلسطين خوب مى دانند كه آنچه بر اقدامات سركوبگرانه اسرائيل در لبنان لگام زده است توان مقاومت اسلامى در پاسخگويى به اسرائيل و وارد آوردن ضربات سهمگين به آن مى باشد و نه اتكإ به تلاشهاى مسالمت آميز و ميانجيگرى اين و آن.
وحدت درونى مردم فلسطين و جريانات مختلف فلسطينى يك نكته اساسى است. هرچيزى كه موجب انحراف مسير و عدم توجه به دشمن اصلى شود يقينا در خدمت آرمان فلسطين نخواهد بود. الحمدلله فلسطينى ها در طول اين پنجاه سال از اين امتحان سربلند بيرون آمده و پختگى خود را نشان داده اند. ديديم كه همه تلاشهاى اسرائيل براى دامن زدن به اختلافات مجاهدين ناكام ماند و تمامى جريانهاى اصيل و جنبش هاى مجاهد و مبارز عليرغم گرايش هاى متفاوت, با صبر انقلابى مانع از تحقق خواسته دشمن گرديدند. از اين پس نيز بايد چنين باشد.
امروز ديگر كاملا روشن شده است آنهائى كه گمان مى كردند قضيه فلسطين يك امر مقطعى و محدود به بخش كوچكى از جهان اسلام است, كاملا اشتباه مى كردند.
ذخائر عظيم سلاحهاى هسته اى و كشتارهاى جمعى ذخيره شده در زرادخانه هاى رژيم صهيونيستى, براى مقابله با مردم بى دفاع فلسطين نيست, بلكه براى برقرارى سلطه بر جهان اسلام بخصوص منطقه خاورميانه است. اينكه حزب الله براى آزادى سرزمين اشغالى تلاش مى كند و اسرائيل در تلافى به نيروهاى سوريه حمله مى كند, نشان بارزى از چنين نيت شيطانى اسرائيل و حاميان غربى آنهاست.
خط كلى مبارزه با رژيم غاصب بايد اين باشد:
الف - زندانى كردن رژيم غاصب در درون مرزهاى سرزمين اشغالى و تنگ كردن فضاى تنفس اقتصادى و سياسى آن و گسستن پيوندهاى آن با محيط پيرامونش.
ب - تداوم بخشيدن به مقاومت و مبارزه ى ملت فلسطين در داخل كشورشان و رساندن هرگونه كمكى كه به آن نياز دارند, تا تحقق پيروزى نهائى.
برادران و خواهران: علت اساسى فشارهاى همه جانبه اى كه استكبار جهانى و در راس آنها رژيم آمريكا به ايران وارد مى كند, حمايت ما از فلسطين است. آنها در اظهارات صريح ترى گفته اند كه مشكل اصلى آمريكا با ايران, مخالفت جمهورى اسلامى ايران با طرح هاى ذلت بار سازش در فلسطين است و بقيه امور نظير ادعاهاى مضحك نقض حقوق بشر و ساخت سلاح هاى كشتار جمعى, بهانه اى بيش نيست و اگر ايران دست از حمايت خود از مبارزين و مردم لبنان و فلسطين بردارد, آنها دست از روش خصمانه خويش عليه ايران برمى دارند! البته ما به روشنى مى دانيم مشكل اصلى آنان اسلام و حكومت اسلامى است و آنها هم حقيقتا اين رويكرد سياستهاى جمهورى اسلامى را بخوبى مى شناسند. ما به آنها جواب رد داده ايم و حمايت از مردم فلسطين و لبنان را از وظايف مهم اسلامى خويش مى دانيم. لذا آنها از هر سو فشارهاى خود را وارد مى كنند. سياست اصلى و راهبردى آنان, شكاف فكندن در صفوف متحد و يكپارچه مردم مسلمان و انقلابى ايران است. گروهى را به نام اصلاح طلب و گروهى را بنام محافظه كار مى نامند, از يك گروه حمايت مى كنند و بر عكس, حملات تبليغاتى خويش را عليه گروه ديگر متمركز مى كنند.
آنها با بزرگ كردن بعضى اشكالات سعى مى كنند نظام اسلامى را غير كارآمد جلوه دهند و مردم را از نظام دينى مايوس نمايند و جدائى دين از سياست را تبليغ مى نمايند. ايمان عميق دينى مردم ما بزرگترين سد راه آنها است. آنها با برنامه هاى تبليغاتى خويش مى خواهند جوان ها را در كشور, مايوس كنند و مشكلات اقتصادى را كه كم و بيش در همه جاى دنيا متعارف و رايج است, جزء مسائل لاينحل نظام جمهورى اسلامى ايران قلمداد كنند. آنها با تبليغات خود مى خواهند امام و اركان انقلاب را زير سوال ببرند. علت آن اين است كه آنها از اسلام ضربه خورده و از انقلاب اسلامى صدمه ديده اند. از بيدارى اسلامى در جهان احساس خطر مى كنند و از احيإ و توسعه مبارزات اسلامى لبنان و فلسطين عميقا نگرانند. لذا در صدد برآمده اند كه ريشه تفكر اسلامى را بخشكانند. تيرهاى زهرآگين تبليغاتى خود را متوجه اسلام و دين كرده اند. هر چه دامنه مبارزات لبنان و فلسطين گسترده تر مى شود, بر آشفتگى و عصبانيت صهيونيسم و آمريكا از نظام جمهورى اسلامى ايران بيشتر و توطئه هاى آنها عليه ما گسترده تر مى شود ولى آنها بدانند كه:
على رغم تبليغات آنها, مسئولان و روساى كشور ما منسجم هستند و مردم مسلمان ايران يكپارچه از آرمان هاى انقلاب و اسلام حمايت مى كنند و حمايت از فلسطين, انتفاضه و مبارزه با صهيونيسم و حاميانش از اركان اصلى سياست هاى راهبردى جمهورى اسلامى ايران است. ما يقين داريم با ادامه مبارزات مردم مسلمان فلسطين و حمايت جهان اسلام, فلسطين آزاد مى شود و بيت المقدس و مسجدالاقصى به آغوش جهان اسلام باز مى گردد. انشاالله والله غالب على امره.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

 

 
 Copyright © 2003-2022 - AVINY.COM - All Rights Reserved